Termék kategóriák
AEG termékek

Festool Energia-set SYS 18V 4x5,0/TCL 6 DUO

A termék az alábbi kategóriákban található:

Festool akkumulátorok és töltők

Leírás

Szállítási terjedelem:
  • 4 x BP 18 Li 5,0 ASI akkuegység
  • TCL 6 DUO gyorstöltő készülék
  • SYS3 M 187 Systainer
 
Jól elcsomagolható, gyorsan feltöltődik: négy akkuegység, egy DUO gyorstöltő berendezés Systainer³ tárolóban.
A Festool energiakészlet ideális kiegészítője a Festool Basic változatoknak, illetve kiegészítő akkumulátorként használható a műhelyekben vagy az építkezési helyszíneken. Különféle felszereltségben kaphatók – az egyéni alkalmazási súlypontoknak és az energiaigényeknek megfelelően. Mindig elég hely összesen négy akkumulátor számára – amelyekből kettő mindig egyszerre feltölthető a TCL 6 DUO gyorstöltő berendezéssel. Különösen praktikus: Nem kell csatlakozóaljzatot keresni a második töltőberendezésnek, ez egyszerűsíti a munkavégzést és időt takarít meg az építkezésen, műhelyben, járműben. Természetesen minden átláthatóan, Systainer³-be csomagolva és teljes körű Festool garanciával.
  • Ideális kiegészítő: az 5.0 Ah-s akkumulátorok nagy energiájú univerzális eszközök minden alkalmazáshoz, és majdnem minden Festool akkumulátoros szerszámmal kompatibilisek. Különösen alkalmasak minden olyan tevékenységhez és 18 V-os készülékhez, ahol a fókuszban a teljesítmény és kitartás áll. (Például a kitartó munkavégzéshez Festool CTC MINI/MIDI akkus elszívókkal, KSC 60, AGC 18, HKC 55, TSC 55 gépekkel, valamint a különösen nehéz fúrási és csavarozási alkalmazásokhoz a TPC 18 / TDC 18 gépekkel).
  • Az elszívás automatikusan indul: a Bluetooth® akkuegységek a gép bekapcsolásakor automatikusan elindítják a párosított elszívómobilt is.
  • Bővített Smart: az akkumulátor Bluetooth® funkciójával kombinálva a Festool WorkApp további intelligens funkciókat tesz lehetővé, például a töltöttségi állapot és egyéb üzemi adatok, például a hőmérséklet vagy a töltési ciklusok részletes megjelenítését. A legalacsonyabb töltési állapotú akkumulátor gyors és egyszerű azonosításához a LED-es kijelzők közvetlenül az akkuegységen is megjeleníthetők. Szoftverfrissítés is lehetséges: telepíti az aktuális verziót, hogy mindenkor a szerszámok legfrissebb funkcióival dolgozhasson.
  • Kettő egyszerre töltődik: a DUO gyorstöltő készülék két akkumulátort tölt fel teljesen egyszerre. Mindamellett alkalmas a 10,8 V-os, 14,4 V-os és 18 V-os kategória minden akkumulátorához (kivéve a BP-XS-t a CXS/TXS 10,8 V-os típushoz). A két töltőrekeszen külön LED kijelzés mutatja mindig az akkuegységek szerinti töltöttségi állapotot.
  • Biztonságosan elhelyezve: a Systainer³ csomagolás elegendő helyet biztosít összesen négy akkuegységnek és két DUO gyorstöltő berendezésnek.
  • Mobil: a Systainer³ tárolóban elhelyezett energia-Systainer műhelytől a beépítés helyszínére történő egyszerű szállítás érdekében tökéletesen integrálható a bott járműberendezésbe.
  • A rendszer jelenti a különbséget: a Systainer³ tárolók egymással kompatibilisek és összekapcsolhatók minden korábbi Systainer generáció elemeivel, a mobil elszívókkal és számos további rendszertartozékkal.
  • Teljes körű biztonság. Természetesen a DUO gyorstöltő készülékekre és minden akkumulátorra is vonatkozik a Festool szerviz teljes körű biztosítása.
  • A Festool Basic változatok ideális kiegészítőjeként vagy kiegészítő akkuegységként a műhelyben és az építkezésen.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393 Ft
Gardena termékek
Milwaukee termékek
Termékajánló
Ivpont hegesztőgépek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
orban-szerszam.hu