Termék kategóriák
AEG termékek

Husqvarna PW 490 magasnyomású mosó

190 bar, 570-660 l/h, 3300 W
Egységár (darab):
Bruttó: 279.990 Ft
Nettó: 220.465 Ft
Cikkszám:
970 46 84-01 GEP1
Márka:
Husqvarna
Raktárkészletünkről azonnal elvihető!
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna magasnyomású mosók

Leírás

HUSVARNA PW 490 magasnyomású mosó
Extra nagy és erős magasnyomású mosó robusztus kialakítással, a legkeményebb kültéri tisztítási feladatokhoz készült. A kerámiadugattyús sárgaréz szivattyú kiemelkedő tartósságot biztosít. A nyomásszabályzóval tökéletesen beállíthatja a vízáramlást és a nyomást. Tartalmaz egy beépített mosószertartályt, amely az előlapon vezérelhető. A sárgaréz szivattyúfej kiemelkedő hosszú távú teljesítményt biztosít. Egy acél erősítésű fegyveres nagynyomású tömlő tartozik hozzá. A Low Force markolat kevesebb erőfeszítéssel és nagyobb kényelemmel aktiválja a ravaszt. Az indukciós motor megbízható teljesítményt biztosít, míg az alumínium hordozófogantyú megkönnyíti a szállítást. Gyors tömlőcsatlakozó, nagy és robusztus kerekek a jobb tapadás érdekében, valamint a hosszú szórólándzsa tovább növeli az élményt. Két forgó funkció, a fúvóka beállításához és a gyors csatlakoztatáshoz, megakadályozza a gondokat. Fedélzeti tartozéktároló, tömlőorsó fém tartóvezetővel a könnyű feltekeréshez és a tápkábel tárolása teszi a működést hatékonyvá. Két fúvóka tartozik hozzá.
 
Jellemzők
- Sárgaréz szivattyúfej: Az extra tartós szivattyúfej rézből készült, ami minimálisra csökkenti a törés veszélyét és biztosítja a kiváló hosszú távú teljesítményt.
- Kerámiabevonatos dugattyúk
- Acéllal megerősített nagynyomású tömlő: A rugalmas, nagynyomású tömlő acéllal van megerősítve, így extra tartósságot, könnyű kezelhetőséget és hosszú élettartamot biztosít.
- Praktikus tároló: Mindegyik mellékelt tartozék könnyen tárolható a készüléken, így könnyebben elérhető és hatékonyabb a munka.
 
Technikai specifikációk
Teljesítmény: 3300 W
Max. nyomás: 190 bar
Üzemi nyomás (max.): 150 bar
Vízátfolyás: 570-650 l/h
Max. vízhőmérséklet: 60 °C
Max. önfelszívás: 1 m
Vezeték hossza: 5 m
Súly: 28.4 kg
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Gardena termékek
Milwaukee termékek
Termékajánló
Ivpont hegesztőgépek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
orban-szerszam.hu